Присъединете се към създаването на онлайн енциклопедия Зона

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератор: Lord

Присъединете се към създаването на онлайн енциклопедия Зона

Мнениеот lach.lukanov » 01 Май 2019, 12:56

Здравейте,
създадох сайта [url]http://zonatax.com/ [/url]с целта да създадем най-голямата, най-качествената и най-достоверната онлайн енциклопедия на български език. Призовавам всеки да се включи в допълването на сайта с енциклопедични статии, тъй като е лесно и забавно  :D
Нека заедно да предоставим достъп до качествена и достоверна енциклопедична информация за целия български народ!
Станете редактор като се регистрирате в сайта [url]http://zonatax.com/index.php?title=Специални:Създаване_на_сметка[/url] и прочетете двете помощни страници: [url]http://zonatax.com/index.php/Помощ:Първи_стъпки[/url] и [url]https://zonatax.com/index.php/Помощ:Редактиране_на_страници[/url]!
С цел максимална достоверност на публикуваната информация се изисква предоставяне на източник (книга или уебстраница), но това е описано в помощните страници. Също така преди окончателното публикуване на статия, тя ще бъде проверявана за спазването на това основно правило от администратор (всяка редакция се одобрява преди да бъде публикувана), тъй като основната цел е качествено предоставено достоверна информация.
Помощните страници представят накратко малка част от възможностите за пълноценно развитие на сайта, като постоянно ще бъдат добавяни нови възможности, за да бъде не само качествена и достоверна информацията, но и за да бъде красиво представена за потребителите. Помощ ще можете да поискате и от мен по описания в сайта начин. Освен с подръжката по сайта, аз също се включа в обогатяването му и ще напътствам всеки редактор, тъй ката вярвам в каузата, че на всички е нужна една голяма, но качествена и достоверна енциклопедия!
lach.lukanov
В началото бе словото
 
Мнения: 1
Регистриран на: 01 Май 2019, 12:48
Благодарил (а): 0 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Назад към Мнения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта