ПРАВИЛНИК НА РАЗДЕЛА

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератор: Lord

ПРАВИЛНИК НА РАЗДЕЛА

Мнениеот pora_e_priqtel » 26 Май 2007, 02:34

Правилник на раздел "История, геополитика, общество"


Чл.1. Във форума се пише на кирилица.

Чл.2. Потребителите се задължават при общуването помежду си да спазват нормите на добрия тон и да поддържат дух на взаимно уважение. Забраняват се обиди към потребители на каквато и да било основа.

Чл.3. (1) Изрично се забраняват всякакви изказвания, призоваващи към насилие, репресии и геноцид над каквито и да било общности (социални, етнически, религиозни, национални, професионални и т.н.).
(2) В случай на нарушение на чл.3. (1), извършителят подлежи на официално предупреждение. В случай на повторно нарушение на чп.3. (1), акаунтът на потребителя подлежи на закриване.
(3) Предупреждението към нарушителите по чл.3. (2) става посредством лично съобщение, както и с официално съобщение в темата, в която е извършено нарушението.

Чл.4. Забранява се агитацията в полза на конкретна политическа сила или личност. Позволява се и се насърчава изразяването на лична позиция, стига тя да не противоречи на настоящия правилник, както и на Правилника за ползване на форума на СУ (ППФСУ).

Чл.5. Позволява се изразяване на симпатии и пристрастия към конкретни политически сили и личности, стига то да няма характера на агитация.

Чл.6. В случай на неправомерно изпълнение на задължения от страна на представител на модераторския екип, потребителите имат право и се насърчават да сигнализират пред модераторското тяло и администраторите.

Чл.7. Настоящият правилник е съобразен с ППФСУ. Отношенията, които възникват в този форум, и които не са уредени с настоящия правилник, се регулират от ППФСУ.
Аватар
pora_e_priqtel
Гурбангули Бердимухамедов
 
Мнения: 11699
Регистриран на: 07 Ное 2004, 21:34
Местоположение: София
Благодарил (а): 305 пъти.
Поблагодарили: 149 пъти.

  • Similar topics
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Назад към Мнения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта