Страница 1 от 1

Важен за мен въпрос

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010, 19:49
от chushkar
Моля студентите по медицина да споделят своите мнение относно качеството на обучение в СУ по тази специалност. Ще съм ви много благодарен. (Ако може и да ми кажете, колко са местата и съотношението мъже/жени :) )
П.П. Също така, ако влезе и някой студент по Инжинерна химия и съвременни материали , нека и той да сподели впечатления.

Re: Важен за мен въпрос

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010, 22:49
от Mackle
Вероятно в под-форума на МФ би получил по-бързо отговор, а и сигурно по вече написаните там теми ще можеш да се ориентираш какво е мнението на студентите за обучението им...

А относно местата виж тази тема.

Re: Важен за мен въпрос

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2010, 10:16
от hazart
Цитирам асистент, без да издавам самоличността му: "След време, като ходим на лекар ще трябва да питаме къде е завършил... " :) След изказването всеки си направи изводите сам :)

Re: Важен за мен въпрос

МнениеПубликувано на: 20 Юни 2010, 20:27
от mebbeth
hazart написа:Цитирам асистент, без да издавам самоличността му: "След време, като ходим на лекар ще трябва да питаме къде е завършил... " :) След изказването всеки си направи изводите сам :)

А я кажи къде трябва да е звършил, че да знаем верния отговор. :compress:

Re: Важен за мен въпрос

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 12:11
от Lyvsko Syrce
Аз като студент в СУ мога да ти кажа, че съм доволен от обучението. Базата е добра, преподавателите са от най-добрите кадри на МУ - София, така че си струва. А къде ще учиш, решаваш сам.

P.S. Не университетът прави студентът добър лекар, а собствените му усилия и старание.