Историята на западна германия с терористите от RAF

Модератор: Lord

Историята на западна германия с терористите от RAF

Мнениеот april_z » 24 Май 2012, 02:48

Аз пиша ,че държавата е една мафиотска банда но изглежда и аз не мога да повярвам кво излиза на яве.

http://alexander-zouras-medienpreis.info/?page_id=570

през 1977 се убива генералния държавен прокурор на ФРГ Бубак официално от червената фракция-армия ( RAF ) червените терористи.

но истината е друга, децата на убитите хора от червената фракция не са се задоволили с официалната версия на държавата ами сами са търсели следите на убииците на техните родители.
и стигат да следните факти. в червената-фракция немските тайни служби вкарват свои агенти убиици. една от която е Verena Becker. тя изпълнява убииството срещу Бубак. по заповед на централата от бавария ръководена тогава от франц иозеф Щраус. които имал годишно на разположение около 20 мио марки за такива мокри поръчки.
мотиват на щраус е бил отмъщение че именно бубак показва и преследва мафиотските сделки и корумпирания щраус което води до падането на аденауер и загубата на власт от германския христиан демокротичен съюз и идването на социал-демократите на власт.
държавата германия и до ден днешен пази Verena Becker от преследване и отговорност за делата и.

в разказа се припомня и за сименс, с централа в мюнхен, която шедро е раздавала рушвети в гърция . тоест показва се че рушветите не са нещо непознато за мюнхенската индустрия.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/v ... -1.1294069

показва се и за днешната политика , че се води все още от мюнхенското цсу.
когато немсксият президент Horst Koehler се информира от нас, демек наследниците на бубак, за действието на тогавашните тайни служби той ,Horst Koehler, подава след кратко време своята оставка. и на негово място слагат Christian Wulff.

но след като Christian Wulff се изцепва с едно свое изказване че Исляма е част от нашето общество се взема решение пак от мюнхен да бъде премахнат Christian Wulff с некакъв нищожен кредит. което и последва.

аз от меня си допълвам, че немският банкер Herrhausen шеф на немската Deutsche Bank през 1987год мисля е убит пак от тъй наречената червената фракция RAF, след като той произнася реч в която да се опростят дълговете на тъй наречен тогава трети свят. тази социалистическа идея е най вероятно провокирала заповед от мюнхен този човек да бъде премахнат което и след късо време и стана. убииството се пробутва на антикапиталистическата раф. както и многто други убииства.

показва се и ролята на гдр в обучението на верена бекер в иемен и връзката на щраус с гдр и прокарването на кредит от милиард за гдр-то по това време. мафиотите са си били между тях. и не са имали изглежда страх от провала на источния блок и разрухата му.

дори и немският канцлер хелмут шмидт потвърждава тази теза за държавен тероризъм който бил по жесток от нормалния тероризъм но не желае повече да говори по темата.

в италия е убит по това време и алдо моро. но и там неговите наследници стигат до извода че италианските тайни служби стоят зад неговото убииство. направо няма институция която да възпрепятства убииствата на тайните служби по света.

http://www.heise.de/tp/artikel/36/36961/1.html

тази активност на тайните служби на запад е свързана и с тайните армии които запада е поддържал при евентуална проява на съветския кумонизъм на запдната територия. всичко одобрено естественно от цру.
april_z
В началото бе словото
 
Мнения: 78
Регистриран на: 27 Мар 2009, 23:17
Благодарил (а): 1 пъти.
Поблагодарили: 3 пъти.

Назад към Светът

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта