thegirl
Ето и от мен 
Теди
1. Как е да си на разпит за 2-ри път в началото на сесия? Забавно - явно съм интересна само преди или по време на сесия
2. Любима анимация от детството? Не мога да си спомня дали имах конкретно любимо анимационно сериалче

Но за сметка на това, в тази категория влизаха филмчетата на Disney
(изненадващо, нали?)
3. Какво мислиш за съвременните детски анимационни филмчета? "I don't want to live on this planet anymore"
4. Коя дестинация, която си посещавала искаш да посетиш отново? Оу, почти всички искам да посетя отново. Начело в списъка са предколедна Виена и Велико Търново.
5. А такава, която все още не си? Тук списъкът е почти неизчерпаем. Няма да излъжа ако кажа, че искам да обиколя света
6. Ако си правиш тениска с надпис по избор, какво ще пише? Сигурно нещо позитивно, но не знам с точност какво
7. С кого от форума би се разменил за 1 ден? С всички бих искала да се разменя - толкова много сте ми интересни, че ще ми е много интересно да разбера (дори и за 1 ден) какво е да съм вас.
8. Какво би направила, ако си невидима за 1 ден? Ще се пробвам да направя всичко, което не мога, поради това, че съм видима
9. Сравни форумците с анимационни герои. Тази задачка ще я оставя за утре, че утре се очертава интересен ден.