[КСК 2019] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella

[КСК 2019] Математика

Мнениеот Хаос » 31 Яну 2019, 22:09

Последна редакция: 09.06.2019
Връзка към темата: https://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=25202


Основни източници на информация:

    1. https://online.uni-sofia.bg
    Това е онлайн системата за подаване на документи по време на кандидатстудентската кампания. Тук се обявяват оценките от изпитите и резултатите от класиранията.

    2. Софийски университет "Св. Климент Охридски" >>> Прием >>> Прием за образователно-квалификационна степен "Бакалавър" и "Магистър" след средно образование >>> Кандидатстудентска кампания 2019.
    Това е разделът от сайта на Софийски университет, в който се намира правилникът за прием на студенти за конкретната учебна година. Препоръчително е да прочете и разберете всичко в този документ, защото в него за описани подробно процедурите, свързани с кандидатстването. Тук се публикуват още телефони за връзка при проблеми с кандидатстудентската кампания, дати, часове и програми за изпити, такси за участие в изпити и класирания, разпределението по зали за първа и втора изпитна сесия, начини за идентифициране на писмените работи след проверка, местата за прием на студенти държавна поръчка и платено обучение, годишни такси за новоприети студенти, информация за допълнителен прием на студенти през есента, разположение на сградите на СУ в София и др. Препоръчително е редовно да следите този раздел за нова публикувана информация.

    3. Минимални балове - минали години.


Други източници на информация:НОВИНИ:

Хаос
Пишете, о, братя
 
Мнения: 249
Регистриран на: 27 Юни 2014, 08:16
Благодарил (а): 19 пъти.
Поблагодарили: 48 пъти.

Назад към Кандидатстудентска кампания 2019-2020

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта