ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella

ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот Pisobella » 12 Сеп 2008, 22:37

Накратко
Най-важното място из целия сайт на СУ за един кандидатстудент е това > Тук се намира цялата информация относно кандидатстудентската кампания.
Стщо така можете да видите тук някои от често задаваните въпроси и може би да откриете отговор на това, което търсите.
"Всички разпределения за явяване на изпити по сгради и зали, резултати от конкурсните изпити, класирания и други съобщения се обявяват на електронния адрес http://www.uni-sofia.bg и на сградата на Химическия факултет, бул. "Джеймс Баучер" 1. Придвижването се осъществява с трамваи № 10 и 18 и автобуси № 88, 94, 102, 120.
В периода от м. май до края на м. август можете да получите допълнителна информация и консултации на телефони: 02/9308 380 или 02/846 74 29 и на адрес: Информационно бюро - Ректорат-северно крило, бул. "Цар Освободител" 15."

Кратка хронология на кандидатстването:

1. Избирате си на какви изпити ще се явявате в зависимост от желаните от вас специалности.
2. Проверявате кога са съответните дати. Има първа и втора (понякога и трета изпитна сесия). Това означава, че по даден предмет можете да се явите 2 (или 3) пъти на изпит - зависи и от самия предмет. Оценките от изпитите са равностойни. Ако има три сесии, то по математика има три изпита, по история и литература два, а по езиците само един.
3. Подавате документи за участие на изпит - следете сроковете!!!!
4. Явявате се на изпит.
5. Ако оценката не ви се струва достатъчно висока се записвате за следващата сесия.
6. Подавате документи за класиране.
7. Записвате се в специалността, в която са ви приели, или подавате документи за участие във второ класиране.

1. Изпити
Тук можете да видите графика за провеждане на изпитите.
Записването за изпит може да стане в Информационния център в Ректората на СУ, в регионалните бюра, чрез НАПС или он-лайн.
Таксата за един изпит в последните 3 години е 30 лв. Ако подавате документи чрез регионалните бюра заплащате допълнителна такса за обработка на докумети. Таксата за изпита се плаща в Паричен салон на СУ или по банков път.
С квитанцията (вносната бележка) отивате в Инфо центъра или в съответното бюро за прием на докуемнти и там попълвате съответните документи. За тях плащате 2 лв. по последни данни. Продават се в регионалните бюра, в книжарниците на СУ и по сергиите около университета.

Следете сроковете и датите за самите сесии!!! Това е много важно! Ето тук може да видите колко изпитни сесии има, кога са те, кога и как се подават документи.

След като се запишете и си платите таксите, Вие получавате едно картонче с номер. Това картонче и този номер е вашият пропуск за изпита. Пазете го добре, защото без него не можете да се явите на изпитите си. Също така не бива да забравяте личната си карта, защото без нея също няма да бъдете допуснати до изпит.
С номера на картончето можете след това да проверявате оценката си - както в интернет , също така можете да се обадите на телефоните за информация 02/9308 380 или 02/846 74 29 и да попитате, като трябва да съобщите номера си. Също така има списъци с резултати, където можете и там да видите оценката си, като я идентифицирате с номера си.

Повечето изпити започват сутрин от 8 или от 14 часа. Самите зали за изпитите се разбират малко преди самия изпит, така че няма за къде да бързате. Списъците с разпределението по зали излиза на сайта на СУ и можете да го видите ето тук - за втора изпитна сесия 2015-2016 , като също така можете да се обадите на информационните телефони 02/9308 380 или 02/846 74 29 и да попитате в коя зала сте и в кой факултет. Информацията разбира се става след като кажете/въведете вашия Номер, който сте получили на картончето, когато сте се записвали. Също така списъци с информация за разпределението по зали, класиранията и други съобщения се записват и на сградата на Химическия факултет на адрес бул. "Джеймс Баучер" 1. Придвижването се осъществява с трамваи № 10 и 18 и автобуси № 88, 94, 102, 120.
Забележка: Номерът за първата, втората и третата сесия по принцип не е един и същ. Така че картончето/номера за първия изпит е невалидно за следващия.
Ако загубите картончето си или стане някаква авария, то се обадете на информационните телефони 02/9308 380 или 02/846 74 29!!!

След всеки изпит има определени дати, в които можете да си видите писмените работи - ето тук, чл.20, може да видите кога и как става това. Това е т.нар. идентификация. Прави се лично от кандидат-студента. Външни лица не се допускат.


2. Подаване на документи за класиране

Това става между някъде между втората и третата изпитна сесия. Тук вие подреждате желаните от вас специалности. Желанията се подреждат според реда, в който искате да бъдете приети. На първо място се пише най-желаната специалност. Много хора правят грешката и пишат първо специалностите, за които мислят, че имат по-голям шанс. И накрая се оказва, че те са приети по първо или второ желание, а най-желаната от тях специалност е била на трето място и няма как да я запишат, въпреки, че балът им е достатъчен. Дори и да сте сигурни, че ще бъдете приети по първо желание, подредете поне 4-5 специалности. Малко сигурност не е никога излишна. Подробна информация за подаването на документи може да прочетете ето тук

3. Специалности
Може да видите всички специалности, които се предлагат в СУ .. Тук има информация за факултетите - някои факултети имат и своя интернет страница, където също може да намерите информация относно специалности, планове и др.
Също така в подфорумите на самите факултети ( които можете да видите тук ) може да намерите информация за специалностите, реализацията за тях, учебни планове и т.н., както и в старите раздели за КСК от миналите години ( КСК 2004-2005-2006, КСК 2007-2008, КСК 2009-2010, КСК 2010-2011, КСК 2011-2012, КСК 2012-2013, КСК 2013-2014, КСК 2014-2015 ).
За по-лесно намиране на нужната информация ползвайте Търсачката - намира се горе вдясно на страницата ви - има бутон "Търсене".
Можете да видите тук за всяка специалност колко са местата, които приемат (за 2010г.)


4.Факултети и база

Тук можете да видите информация относно факултетите - телефони за връзки, ръководен екип,катедри, специалности.Трябва само да намерите името на факултета който ви интересува и да натиснете на него.
Тук може да видите къде се намират факултетите - само трябва да изберете търсения от вас факултет. А тук има голяма Карта на базите, където можете да видите всички факултети как са разположени спрямо един друг. Също така има конкретни карти за всяка база с информация кои факултети се намират там, на кой адрес е базата и с какъв транспорт се стига до там.
Относно самата администрация на СУ можете да разгледате тук
Има и разни други екстри из университета - като библиотеки, ботанически градини, университетско издателство, научноизследователски сектор, университетски център за информационни и комуникационни технологии и други.


5.Спорт и език
Тук можете да видите информация относно спорта в СУ и базите, където се провеждат тренировките. Също така информация относно предлаганите спортове в СУ можете да намерите и в разделът Спорт във форума на СУ.
Тук има информация за езиковите курсове - адрес, телефони, ръководен екип и какви курсове се провеждат.Също така може да проверите всичко това и на този адрес.
За някои факултети и специалности ( като например за ФНПП някои специалности ) спорт/език не е задължителен.

6.Справочници

Справочниците излизат пролетта - точна дата няма. Можете да си ги закупите от сергиите пред СУ, както и от книжарниците около университетите в повечето случаи.
Все пак можете да видите коя специалност с какво се кандидатства и тук, тоест с вашия изпит, който сте избрали, какво може да запишете.7.Подготовка за изпити и кандидатстудентски курсове

Всеки си има индивидуален начин на учене, затова тук няма какво да ви посъветвам което да е универсално за всеки. Но бих ви предложила да не се притеснявате за самия изпит - наистина е важен, но в крайна сметка, ако сте притеснени, това няма да ви помогне с нищо. Добре е да си починете предния ден преди изпита едно хубаво - все пак ако се претоварите психически (а може и физически от недоспиване), то шансът да се издъните е много по-голям.
Иначе за самите изпити има определена програма, която можете да видите на този адрес - има информация относно материала, който трябва да знаете, формата на изпита - писмен/устен и т.н. - колко време, как и какво, критериите за проверка и оценка на изпита,указания за работа и литература, от където можете да четете и да се подготвяте.
Също така СУ провежда кандидатстудентски курсове Има и телефони за информация на сайта за всеки курс, така че ако има нещо неясно, звънете и питайте смело.

8.Провеждане на изпитите
Ясно е, че изпитът започва точно в определения час. Случва се да има закъснение с началото поради това, че се чака да се разбере темата за изпита. Ако закъснеете обаче ВИЕ за изпита си няма да бъдете допуснат до него. Може да има изключения, но е по-добре да сте там от по-рано.
За самите изпити трябва да сте един час по-рано - за да можете да намерите стаята си и да няма проблеми. Никой няма да ви върне и да сте 5 минути преди началото на изпита, но не е нужно да се притеснявате излишно преди нещо толкова важно. И без друго сигурно на самия изпит ще ви е достатъчно притеснено. Можете да си вземете вода или нещо друго за пиене, както и нещо за хапване - например шоколад, но имайте предвид, че не бива да пречите на другите хора в залата хрупайки и шумкайки с разни неща.
Не драскайте, рисувайте и т.н. по листовете - работата ви може да бъде анулирана, защото може да се приемат вашите творения за "знак" към някой проверяващ.
Носете си няколко СИНИ химикалки - добре е да са едни и същи за да нямате проблеми. По принцип не би трябвало, но писането с различни цветове синьо може да се сметне за "знак".Като цяло - пишете си по задачките и не се увличайте в прекалено много драсканици,а за рисунки и дума да не става. :)
На самия изпит не е позволено преписване, подсказване и всякакви начини за мамене. Препоръчително е да не го правите, защото ако ви хванат, губите правата си за текущата КСК - тоест не участвате в класиранията и в други изпити ако имате такива, а работата ви се анулира.
По време на самия изпит ще ви раздадат малък и голям плик и едно малко листче. Не бързайте да попълвате нищо и да пишете каквото и да е било! Изчакайте инструкциите на квесторите - те са там за да ви помогнат в крайна сметка :)
Излизане от залата е позволено само с придружител, като се записва кога сте излизали.
Също така телефоните са забранени - ако имате телефон или някаква друга джаджа, с която можете да си подсказвате, трябва да я оставите при квесторите. Също така ТРЯБВА да носите картончето с входящия си номер и лична карта - тях двете също ги оставяте при квесторите.Без тях няма да бъдете допуснати до изпити.
Изключения винаги има, но какъв е шансът това да сте точно вие? Така че по-добре не рискувайте и не ги губете или забравяйте :)
Също така ето тук можете да видите официалните разпоредби за това как се провежда изпита, какво можете, какво не можете и т.н.

9.Балообразуване и Минимални балове от минали години
Балообразуването за всяка специалност е различно. Можете да го видите по правилник какви са разпоредбите, а тук да видите конкретните специалности и да видите кои оценки се взимат от дипломата ви и как се сумират. На този линк са дадени балообразуващите оценки за всички специалности общо. В повечето случаи се взима общата оценка от дипломата, също така оценката от конкурсния ви изпит и конкретна оценка по предмет от дипломата ви, като някои се умножават. Ако за една специалност може да се вземат няколко предмета, то се взима този предмет с най-високата оценка за балообразуване. Ако държите матура по балообразуващ предмет, то най-вероятно се взима оценката от матурата (държавния зрелостен изпит), а не средна оценка от целия курс на обучение! Така че внимателно четете как се балообразуват желаните от вас специалности!
Минималните балове можете да видите тук. Има информация за последните няколко КСК. :")

10.Кандидатстване онлайн
Можете да видите тук повече информация. Можете да ползвате "Търсачката" за да търсите из форума на СУ теми относно този начин на кандидатстване.
Ето и малко разяснения за онлайн кандидатстването:
Информацията е от 2014г написа:Системата тази година е реализирана с възможност минимално пътуване до университета. За целта кандидат-студента може да си направи регистрация онлайн чрез email. След което системата изисква лични данни, необходими за кандидатстването. Когато всички данни са въведени, кандидат-студента може да избере за кои изпити иска да кандидатства и да ги плати.
Плащането може да бъде извършено в системата чрез epay (изцяло онлайн), чрез easypay (на каса на easypay) и на място в ректората. Възможно е и плащане по банков път, но то също изисква посещение на ректората с платежното нареждане.
В случай на онлайн плащане (epay или easypay), кандидат-студента може да си принтира картона за явяване на изпит и да посети СУ за първи път на датата на първия изпит. В противен случай, при плащане в паричен салон или по банков път, картона се получава от служител на СУ в ректората, където се правят регистрациите на кандидат-студенти.
В случая, когато плащането се извършва в ректората, студента може да предостави email адрес, с който да получи регистрация в системата.
В бъдеще същите регистрации ще могат да се използват за проверка на резултатите от изпит и за плащане на документите за прием. В случай, че кандидат-студента няма email адрес или не желае да се регистрира, резултатите от изпитите ще могат да бъдат прегледани онлайн с входящ номер и ЕГН.


п.п. Темата подлежи на редакция!!!
Актуализирана: 11/07/2010 svetlio.varna
Актуализирана: 27/02/2011 svetlio.varna
Актуализирана: 08/03/2012 Pisobella
Актуализирана: 01/03/2013 Pisobella
Актуализирана: 05/06/2015 Pisobella


Забележка: Линкове, отбелязани с :?: са неактивни за момента към последната редакция.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Pisobella
Автентичната котка
 
Мнения: 5323
Регистриран на: 19 Юли 2007, 17:51
Местоположение: в кучешката колибка
Благодарил (а): 128 пъти.
Поблагодарили: 287 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 26 Фев 2011, 22:45

Какви документи ми трябват за да се запиша за предварителните изпити в СУ?
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот svetlio.varna » 26 Фев 2011, 22:48

Чл. 10. (1) За участие в кандидатстудентските изпити се подават следните документи:
1. Заявление за участие в кандидатстудентските изпити;
2. Лична карта;
3. Квитанция за платена такса за участие в изпитите:
3.1. Таксата за кандидатстудентските изпити може да се внася, както следва:
- в каси на Ректората;
- по банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банкова сметка на СУ “Св. Климент Охридски” (приложение № 3).
3.2. Внесена такса за участие в кандидатстудентски изпити не се възстановява за нито една от двете изпитни сесии.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... itni_sesii
Skype: fen_na_anelia
Аватар
svetlio.varna
Eгоцентричен и самовлюбен...
 
Мнения: 8368
Регистриран на: 28 Яну 2009, 22:38
Местоположение: 272 аудитория
Благодарил (а): 805 пъти.
Поблагодарили: 1043 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 27 Фев 2011, 19:53

svetlio.varna написа:Чл. 10. (1) За участие в кандидатстудентските изпити се подават следните документи:
1. Заявление за участие в кандидатстудентските изпити;
2. Лична карта;
3. Квитанция за платена такса за участие в изпитите:
3.1. Таксата за кандидатстудентските изпити може да се внася, както следва:
- в каси на Ректората;
- по банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банкова сметка на СУ “Св. Климент Охридски” (приложение № 3).
3.2. Внесена такса за участие в кандидатстудентски изпити не се възстановява за нито една от двете изпитни сесии.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... itni_sesii


Благодаря за информацията! :D И още два въпроса:

1.Откъде се взема заявлението за участие в кандидатстудентските изпити?
2.Има ли каса на Ректората близо до мястото където се подават документите(всъщност искам да знам дали мога да отида в сградата на СУ,да си платя таксата,да ми дадат квитанцията и същия ден да си подам документите за участие в предварителните кандидатстудентски изпити).А къде се подават документите?Има ли център за прием на документи или нещо подобно в сградата на СУ?
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот svetlio.varna » 27 Фев 2011, 20:23

Продават се в книжарниците на университета и от една бабка точно пред бюрото за прием на документи в Ректората.

Има каса на СУ в Ректората, влизаш през входа откъм спирката на автобус 280 и по стълбището се качваш до 4 етаж - там се намира Паричен салон, там си плащаш таксата. След това с документите и квитанцията отиваш в Информационния център, който се намира в тунелчето точно срещу подлеза на метрото и това е.
Skype: fen_na_anelia
Аватар
svetlio.varna
Eгоцентричен и самовлюбен...
 
Мнения: 8368
Регистриран на: 28 Яну 2009, 22:38
Местоположение: 272 аудитория
Благодарил (а): 805 пъти.
Поблагодарили: 1043 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 27 Фев 2011, 22:32

svetlio.varna написа:Продават се в книжарниците на университета и от една бабка точно пред бюрото за прием на документи в Ректората.

Има каса на СУ в Ректората, влизаш през входа откъм спирката на автобус 280 и по стълбището се качваш до 4 етаж - там се намира Паричен салон, там си плащаш таксата. След това с документите и квитанцията отиваш в Информационния център, който се намира в тунелчето точно срещу подлеза на метрото и това е.


А можеш ли да ми кажеш горе долу каква информация се попълва в заявлението(защото не откривам образец в сайта)?Въпросната баба всеки ден ли е пред университета?
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот svetlio.varna » 27 Фев 2011, 23:58

Да, но и да я няма, винаги можеш да си вземеш документите от книжарниците на СУ, само в Ректората те са поне 5. Дори и да не се ориентираш, от Информационния център ще ти кажат къде да отидеш.
Skype: fen_na_anelia
Аватар
svetlio.varna
Eгоцентричен и самовлюбен...
 
Мнения: 8368
Регистриран на: 28 Яну 2009, 22:38
Местоположение: 272 аудитория
Благодарил (а): 805 пъти.
Поблагодарили: 1043 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 01 Мар 2011, 22:26

svetlio.varna написа:Да, но и да я няма, винаги можеш да си вземеш документите от книжарниците на СУ, само в Ректората те са поне 5. Дори и да не се ориентираш, от Информационния център ще ти кажат къде да отидеш.


Успокоих се. :D И още един въпрос-под копие на лична карта се разбира да я изкарам на ксерокс,нали?

П.С.Извинявам се,ако прекалявам с въпросите(някои от тях може и да са ви се сторили малко глупави).Нямам за цел да спамя в темата.Просто искам всичко да е наред когато си подавам документите за изпитите. :D
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот Lithium » 01 Мар 2011, 22:30

angel.student написа:
svetlio.varna написа:Да, но и да я няма, винаги можеш да си вземеш документите от книжарниците на СУ, само в Ректората те са поне 5. Дори и да не се ориентираш, от Информационния център ще ти кажат къде да отидеш.


Успокоих се. :D И още един въпрос-под копие на лична карта се разбира да я изкарам на ксерокс,нали?

Да :mrgreen:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
 
Мнения: 3093
Регистриран на: 10 Авг 2010, 16:48
Благодарил (а): 906 пъти.
Поблагодарили: 581 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 02 Мар 2011, 16:32

Тази банкова сметка на СУ за БНБ ли се отнася или за търговските банки:

IBAN: BG52 BNBG9661 3100 1743 01

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lozhenie_3
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот svetlio.varna » 02 Мар 2011, 17:31

Това е банковата сметка на СУ в БНБ, към която можеш да направиш превод през всяка търговска банка.
Skype: fen_na_anelia
Аватар
svetlio.varna
Eгоцентричен и самовлюбен...
 
Мнения: 8368
Регистриран на: 28 Яну 2009, 22:38
Местоположение: 272 аудитория
Благодарил (а): 805 пъти.
Поблагодарили: 1043 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 04 Мар 2011, 22:29

svetlio.varna написа:Това е банковата сметка на СУ в БНБ, към която можеш да направиш превод през всяка търговска банка.


Супер!Значи мога да си платя таксата във всяка търговска банка.Благодаря за информацията! :D
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 06 Мар 2011, 21:42

Аз ще ходя да си подавам документите във вторник.Вчера си изкарах копие на личната карта.Заявлението ще го попълня на място.А таксата ще я платя в Паричния салон.
Нещо да съм забравил? :D
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот thegirl » 06 Мар 2011, 22:12

Не :) Само да допълня, че заявлението ти го дават там, ако си само за предварителен, а не си го купуваш, както пише на сайта. Също така, ако в Паричен салон има много хора, може да си платиш и в Информационния център ( там където си подаваш документите), където също са отворили каса за кандидат-студентите ;)

П.С облечи се дебело, защото в тунела, където се чака е течение, а и по прогнозата казаха, че утре ще е студено.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
 
Мнения: 6234
Регистриран на: 26 Юни 2009, 23:29
Благодарил (а): 354 пъти.
Поблагодарили: 546 пъти.

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнениеот angel.student » 07 Мар 2011, 15:33

thegirl написа:Не :) Само да допълня, че заявлението ти го дават там, ако си само за предварителен, а не си го купуваш, както пише на сайта. Също така, ако в Паричен салон има много хора, може да си платиш и в Информационния център ( там където си подаваш документите), където също са отворили каса за кандидат-студентите ;)

П.С облечи се дебело, защото в тунела, където се чака е течение, а и по прогнозата казаха, че утре ще е студено.


Благодаря за информацията! :D Надявам се да няма много хора.Все пак има още 9 дена,в които могат да се подават документите.
Имаш предвид,че не се плаща за заявлението ли?А иначе каква информация се попълва в него?Предполагам, че е подобно на това за УНСС:

http://priem.unwe.acad.bg/2011/Reg_Kart ... _Exams.doc
angel.student
В началото бе словото
 
Мнения: 36
Регистриран на: 03 Дек 2010, 16:17
Благодарил (а): 7 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

Следваща

  • Similar topics
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Назад към Кандидатстудентска кампания 2019-2020

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта