КОНКУРС - ЕСЕ ЗА ГМО

КОНКУРС - ЕСЕ ЗА ГМО

Мнениеот begemot_ » 09 Яну 2008, 14:25

ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ-

“БЪДЕЩЕТО НА ГЕНЕТИЧНО МОДИФИЦИРАНИТЕ ОРГАНИЗМИ В ПРОМЕНЯЩИЯ СЕ СВЯТ”

Уважаеми ученици, студенти и докторанти,

Развитието на биотехнологията в края на 20 и началото на 21 век е безспорно една от най-ярките страници от историята на човечеството. Научните постижения с гигантски крачки навлизат в ежедневието на Планетата и пред очите ни животът на хората се променя. За добро или за зло – това е големият въпрос и този въпрос няма еднозначен отговор.

Българският Биотехнологичен Информационен Център към АгроБиотехПарк София (BgBIC) продължава традицията! След успеха на Първия национален конкурс “ГМО – надежда, страх и избор!” ние обявяваме
Втори Национален Конкурс
“Бъдещето на Генетично Модифицираните Организми в променящия се свят”

Без ограничения за дължината на текста или изисквания към оформлението на изложението! Ще се поощрява самостоятелността, достоверността на ползваните факти и информираното отношение на участниците към един от “горещите” проблеми на съвременните биотехнологии, биобезопасност и биоетика.

Комисия от експерти от научни институти и държавни организации ще раздаде награди и поощрения. Общият награден фонд възлиза на над 3000 лева. Класираните есета ще бъдат допълнително наградени, като техни преводи ще бъдат публикувани на сайтовете на BgBIC, на Черноморската Асоциация по Биотехнология (BSBA) и на Българската Асоциация по Биотехнология (BA.

Като благодарим на всички участници в Първия Конкурс, ние се надяваме, че те ще ни пишат отново и ще привлекат свои приятели и съмишленици!

Краен срок за получаване на материалите - 18 януари 2008 г.
Връчването на наградите ще се извърши на тържествена церемония в сградата на Билогическия факултет на Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.

Уважаеми участници,
Очакваме материалтите ви в електронен вид на следните е-майл адреси:
bgbic@abi.bgThis e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it ; alexandrova@abi.bgThis e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it и d_djilianov@abi.bg.This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
За въпроси и информация се обръщайте към:
Д-р Невена Александрова Д-р Димитър Джилянов
Тел. 02 963 5411 Тел. 02 963 54 13

УСПЕХ !!! УСПЕХ !!! УСПЕХ !!! УСПЕХ !!! УСПЕХ !!! УСПЕХ !!!
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
 
Мнения: 1663
Регистриран на: 07 Окт 2004, 12:07
Благодарил (а): 0 пъти.
Поблагодарили: 3 пъти.

Назад към Новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron