Бизнесът в действие: Техническото предизвикателство

Модератор: fluffy cloud

Бизнесът в действие: Техническото предизвикателство

Мнениеот Adikova » 09 Фев 2010, 23:55

Бизнесът в действие:
Техническото предизвикателство
v1.0


За пета поредна година най-голямата международна студентска организация AIESEC ще реализира проекта „Бизнесът в действие”. Той е създаден с идеята да осъществи контакта между водещи компании, търсещи амбициозни и можещи млади хора и студентите, отговарящи на този профил. Това се случва в рамките на тридневен семинар, в който предварително селектирани студенти разрешават реални бизнес казуси, предоставени от компаниите партньори на проекта.

След четирите успешни проекта възниква идеята да се покрият специфичните нужди на студентите и компаниите с техническа насоченост, което ражда формата „Бизнесът в действие: Техническото предизвикателство”.
Главна цел на инициативата е да се проверят практическите умения на студентитте в областта на Информационните Технологии. Събитието ще се проведе на 12ти,13ти и 14ти март, в Техническия Университет – София.
След откриването предварително селектираните участници ще работят по предоставените реални технически казуси. Студентите ще бъдат разделени в отбори от по 5 души във всеки, като 2 отбора ще решават паралелно един казус на състезателен принцип в рамките на един работен ден. Конференцията ще включва още: дискусии, обучителни семинари, презентации и определяне на отборите-победители. След официалното закриване всички участници, партньори и организатори ще бъдат поканени на заключителен коктейл.

До момента компаниите, които ще участват с предоставяне на казус са: SAP Labs, Schneider Electric, Bulwork, Infragistics, Interconsult Bulgaria, Oskar-El.

Повече информация и форма за кандидатстване можете да намерите на официалния сайт на проекта „Бизнесът в действие - Техническото предизвикателство”:

http://www.tu.aiesec.bg/BiP/ .
Adikova
В началото бе словото
 
Мнения: 10
Регистриран на: 20 Ное 2009, 13:08
Благодарил (а): 0 пъти.
Поблагодарили: 0 пъти.

  • Similar topics
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Назад към AIESEC - стажове в чужбина и членска програма

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron